Empresa

Esdeveniments

Dissenyem i organitzem tot tipus d’esdeveniment d’empresa, des d’aniversaris, esdeveniments de promoció, presentacions de productes, incentius, esdeveniments esportius…. Etc. Tots ells amb un únic objectiu: satisfer i complir amb totes les necessitats dels nostres clients. Aconseguim que el vostre esdeveniment sigui únic i especial.
Organizacio integral

Creem, planifiquem i coordinem qualsevol esdeveniment, supervisant-ho tot, des dels petits detalls fins a la coordinació del mateix.

Coordinacio de l'esdeveniment

Tens tots els teus proveïdors contractats però necessites a una persona que ho supervisi el dia del esdeveniment? Nosaltres coordinem el teu esdeveniment com un director de orquestra. Elaborem un timming, gestionem tots els proveïdors i els supervisem el dia del teu esdeveniment perquè us despreocupeu i gaudiu d’aquest. .

Estilisme i ambientacio

Si ja tens escollits els teus proveïdors i només et falten els detalls decoratius que harmonitzin el teu esdeveniment i descriguin el vostre estil, nosaltres ens encarreguem d’ambientar, decorar i donar aquest toc especial al vostre espai.


Galeria