Proposta de matrimoni

Casaments

Vols planejar una proposta de matrimoni perfecte per sorprendre a la teva parella? No saps per on començar? No tens idees o no saps com portar a terme la teva idea? Nosaltres et donem idees, t’ajudem a organitzar-la i fem realitat la vostra proposta somiada.
Proposta d'idees

Necessites idees per una proposta perfecte però la vols organitzar tu? Nosaltres te les donem. Segons un estudi previ de la parella, us personalitzem cada una de les propostes, donant-vos totes les claus per sorprendre a la vostra futura.

Execucio de la teva idea

Tens una proposta pensada però no tens temps d’organitzar-la o no tens els suficients mitjans per portar-la a terme? Nosaltres busquem els proveïdors adequats, els gestionem, i planifiquem i coordinem el dia de la proposta, supervisant-ho tot, des dels petits detalls fins a la coordinació de l’esdeveniment.

Proposta d'idees + execucio

Necessites idees per una proposta perfecte i una persona que ho coordini tot? Cardellach t’ajuda a trobar la idea que més s’adapta a la vostra personalitat amb un estudi previ, busca els proveïdors adequats i gestiona el dia D perquè tot surti perfecte.


Galeria